<An> Insight into Decision Making - Dobiáš, Martin
Rozhodovacie procesy a možnosti uplatnenia nových technológií v praxi a to konkrétne prostredníctvom eye-trackingu. Dekódovanie procesov prebiehajúcich pri okamihu samotného rozhodovania (napr. predvídanie výberu). Posúdenie určitej charakteristiky podľa zisteného správania na základe technológie.