<The> Third Sector - The New Path Towards the Entrepreneurship of the Future? - Polish Insights - Jasińska-Biliczak, Anna
Dôvody, pre ktoré podnikatelia zvolia ekonomiku tretieho sektora ako cestu k podnikaniu. Analýza možnej oblasti pôsobnosti a limitov konkrétnych foriem ekonomiky.