<The> Differences in Innovation Performance and Competitiveness Among the Regions of Slovakia - Ševčíková, Renáta, 1982-
Porovnanie inovačných indexov (Európska hodnotiaca tabuľka inovácií, Regionálna hodnotiaca tabuľka inovácií) a indexu sledujúci konkurencieschopnosť (Európsky index regionálnej konkurencieschopnosti) medzi regiónmi Slovenska. Identifikácia silných a slabých stránok na základe jednotlivých indexov. Regionálne rozdiely v inovačnej výkonnosti. Oblasť duševného vlastníctva - počet udelených patentov a dizajnov ako slabá stránka regiónov.