Impact of the COVID-19 Pandemic Situation on Required Capital of the Insurance Company - Faybíková, Ivana, 1995-
Súčasné dopady pandémie situácie COVID-19 na poisťovacie spoločnosti a dôsledky pre tieto finančné inštitúcie. Tieto spoločnosti sú silne ovplyvnené súčasnou pandemickou situáciou COVID-19, ktorá ovplyvňuje mnoho rizík, ktorým poisťovňa čelí.