Online Scanning and Break-Through Attempts Conducted by Foreign Attackers to Internal Online Systems and the Costs Associated with Them - Sojka, Pavol, 1978-
Niekoľko typov útokov, ktoré v dnešnej dobe ovplyvňujú bezpečnosť dát. Najzraniteľnejšie služby, ktoré sú vystavené na internete. Prehľad grafov o rastúcich nákladoch vynaložených na bezpečnostné opatrenia a odhadované budúce náklady.