Equity as an Indicator of the Sustainable Development of Companies - Tasáryová, Katarína, 1995-
Vplyv vlastného imania na udržateľný rozvoj na príklade komerčných bánk pôsobiacich v Slovenskej republike v roku 2019. Na základe vybraných ukazovateľov finančnej analýzy, konkrétne kapitálovej primeranosti, zadĺženosti a návratnosti vlastného kapitálu, hodnotenie štruktúry vlastného imania a vplyv na trvalo udržateľný rozvoj analyzovaných komerčných bánk.