Business Process Linguistic Modeling - Theory and Practice - Stašák, Jozef
Návrh koncepčného modelu aplikácie, označovaný ako BPLM Strategy Creator vo forme expertného systému fungujúceho na princípoch úzko súvisiacich s prístupom lingvistického modelovania podnikových procesov, kde jazykové sady a PBPL rovnica zohrávajú úlohu zásadného významu. Popis aplikácie z kvalitatívneho, kvantitatívneho a dizajnového hľadiska.