<The> Role of Turkey in China's Belt and Road Initiative - Družbacká, Barbora, 1995-
Postavenie Turecka v iniciatíve Chinese Belt and Road na základe existujúcej a plánovanej spolupráce v rámci tejto iniciatívy. Čínska investičná aktivita v Turecku. Projekt BRI a otvorenie železnice Baku – Tbilisi – Kars. Vzťahy medzi Tureckom a Čínou v kontexte implementácie BRI.