Financial Market Law - Its Influence on Business and Its Future Within Financial Law - Slezáková, Andrea, 1980-
Definovanie zákona o finančnom trhu. Súhrn a aspekty vplyvu pravidiel práva finančného trhu na podnikanie dohliadaných subjektov finančného trhu. Právo finančného trhu pod odvetvím finančného práva a licenčné konanie. Budúcnosť zákona o finančnom trhu v rámci finančného práva.