Online Education – Turning Challenges into Opportunities - Horváthová, Miroslava
Obrat smerom k dištančnému vzdelávaniu v roku 2020, najmä k online vzdelávaniu, ako nevyhnutnosť v dôsledku pandémie ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom. Vyrovnávanie sa s výzvami súvisiacimi s výučbou v online prostredí u vzdelávacích inštitúcií a vplyv na vnímanie ich kvality, reputácie a udržateľnosti. Osvojenie efektívnych postupov výučby online ako zásadný krok k udržateľnému vzdelávaniu. Riešenia, technológie a nástroje používané vo svete na riešenie súčasných výziev v online vzdelávaní. Postupy a rady pre učiteľov ohľadom implementovania a uľahčenia procesu online vzdelávania. Inovatívne a efektívne online výučbové postupy a odporúčania s osobnými skúsenosťami s online výučbou počas dočasného odstavenia Ekonomickej univerzity v Bratislave z dôvodu pandémie COVID-19.