Changes in the EU27's Export and Import Structure and Comparative Advantages of the EU27 With the UK - Krivosudská, Simona, 1995-
Dovoz a vývoz komoditnej štruktúry EÚ27 a EÚ27-Spojené kráľovstvo. Zmeny vo vývoznej a dovoznej štruktúre EÚ27 so zameraním na komoditnú štruktúru obchodu medzi EÚ27 a Spojeným kráľovstvom. Komparatívne výhody EÚ27 vo vzťahu k Spojenému kráľovstvu.