Big data as a source of information for marketing analytics - Hlavatý, Ivan, 1978-
Definícia Big data. Marketingová analýza založená na veľkých dátach. Postoj slovenských spoločností k využívaniu Big data ako zdroja informácií pre marketingovú analýzu. Očakávania a bariéry implementácie Big data technology v marketingovej analýze.