Gender As a Predictive Factor for Money Attitudes - Furtner, Reinhard, 1983-
Existencia rozdielov v prístupe k peniazom na základe pohlavia prostredníctvom komplexnej analýzy literatúry. Vzťahy medzi pohlavím ako biografickým faktorom a finančnými postojmi. Hlavné émocie súvisiace s peniazmi.