Forecasts of Investment Attractiveness of Russian Oil Companies on the Example of NK Lukoil PAO - Kostiaeva, Vareriia
Finančná analýza ako významný faktor pri určovaní perspektívy rozvoja spoločnosti a možnosti získavania investičných zdrojov. Analýza finančných výkazov a zhodnotenie atraktivity konkrétnej ropnej spoločnosti pre prílev investícií. Prognózovanie výkonnosti spoločnosti na základe analýzy.