Political Conflict, Migration, and the EU: the Case of Polish Presidential Elections - Szabó, Jakub, 1996-
Analýza štruktúry politického konfliktu v Poľsku z hľadiska rozmerov GAL vs. TAN na príklade poľských prezidentských volieb 1990 - 2020. Politický konflikt, migrácia a EÚ. Prezidentské voľby v Poľsku v rokoch 1990 - 2015: Walesa vs. Tyminski (1990), Walesa vs. Kwasniewski (1995), Kwasniewski (2000), Kaczynski, L. vs. Tusk (2005) a Komorowski vs. Duda (2015).