Cultural and Institutional Barriers to Migrants’ Integration in the Context of the Slovak Republic - Kiner, Andrej, 1996-
Inštitucionálne a kultúrne bariéry brániace integrácii. Kultúra a kultúrna identita. Hodnotenie integračnej politiky Slovenska so zameraním na jeho hlavné inštitucionálne a kultúrne nedostatky. Výskum zameraný na skúmanie prekážok integračného procesu na základe Migrant International Policy Index (MIPEX).