Financial Models of Investment to Public-Private Projects in Russia and Worldwide - Shubina, Tatiana
Verejno-súkromné partnerstvo ako objekt skúmania. Analýza finačného mechanizmu interakcie medzi verejným a súkromným sektorom pri implementácii projektov v Rusku a celosvetovo. Analýza a porovnanie rôznych finančných modelov pri implementácii daných projektov.