Study of IoT and Its Perspectives in Practice. - Procházka, Peter, 1968-
Využitie inteligentných technológií pri výučbe riadenia inteligentných domácností, inteligentných miest pomocou open-source platformy Arduino, založenej na mikrokontroléri ATMega od spoločnosti Atmel a grafického vývojového prostredia založeného na prostredí Wiring.