Human Capital for Business Competitiveness - Zahradník, Peter, 1995-
Charakterizovanie a význam ľudského kapitálu a jeho vplyvu na prosperitu a konkurencieschopnosť podniku. Návrh užívateľsky prispôsobiteľného a komplexného riešenia zameraného na rozvoj a udržateľnosť ľudského kapitálu v podnikoch pre podporu riadenia ľudských zdrojov. Metodika a modely využívajúce informačno-komunikačné technológie (IKT) pre riadenie ľudských zdrojov so zameraním na spokojnosť a lojalitu ľudských zdrojov či rozvoj a stabilitu ľudského kapitálu v podnikoch.