Premlčanie úrokov z omeškania a zmluvnej pokuty - Hlobíková, Daniela
Analýza vplyvu plynutia času na sekundárne práva, ktoré vznikli v dôsledku porušenia povinnosti dlžníka plniť včas a riadne - na úroky z omeškania a na zmluvnú pokutu. Režim premlčania sekundárnych práv a analýza vplyvu premlčania primárnej právnej povinnosti na vznik a premlčanie uvedených sekundárnych povinností.