Environmental Burden as a Business Challenge - Bastyr, Silvia, 1978-
Prehľadné zhrnutie existujúcich a potenciálnych finančných nástrojov na podporu rozvoja zhodnocovania odpadu, s osobitným zreteľom na tie programy, ktoré sú priamo uplatniteľné na Slovensku.