Human Resources in the Conditions of the Creative Economy in Slovakia - Centárová, Jana
Ľudské zdroje v kreatívnom priemysle na Slovensku v kontexte ekonomického posunu smerom k inováciám a rozvoja priemyslu krajiny. Súčasný stav kreatívneho priemyslu na Slovensku, pripravenosť ľudských zdrojov v tomto priemysle a definovanie kompetencií pre rozvoj a lepšie uplatnenie na trhu práce v kreatívnom priemysle. Vplyv štýlu riadenia zamestnancov na pracovný výkon, špecifiká v prístupe riadenia zamestnancov v kreatívnom priemysle a požiadavky na takýchto zamestnancov.