<The> Importance of Eco-Innovations with Focus on Eco-Innovation Index - Pusztiová, Lea, 1994-
Ekologické inovácie, trvalo udržateľný rozvoj a ochrana životného prostredia v kontexte nárastu produkcie. Výhody environmentálnej inovácie pri výrobe tovaru či jeho následnom opätovnom využití. Objasnenie pojmu ekologické inovácie a jeho významu v dnešnej ekonomickej a environmentálnej situácii. Prekážky rýchlejšieho zavádzania a rozvoja ekologických inovácií pre spoločnosti a hnacie sily pre urýchlenie zavádzania a rozvoja ekologických inovácií a technológií. Skóre indexu ekologických inovácií z rokov 2014 – 2018 pre Slovensko a priemer Európskej únie.