Kvalita informácie a ekonomická bezpečnosť podniku - Prievozník, Pavol
Význam ekonomickej hodnoty informácie a význam kvality informácie pre ekonomickú bezpečnosť podniku v kontexte spracovania informácií na rôznych úrovniach podnikových informačných systémov. Teoretický podklad k vyjadreniu hodnotového významu informácie pre hospodárske výsledky podniku. Hrozby a riziká, ktoré by mohli znížením kvality informácií vzniknúť v prostredí podniku.