Právní úprava násilí na pracovišti (mobbingu) ve Španělsku - Šimečková, Eva
Poukázanie na to, že španielsky právny poriadok neupravuje v žiadnom zákone ochranu zamestnancov pred mobbingom. Konkrétne právne úpravy týkajúce sa ochrany zamestnancov v oblasti práv na ľudskú dôstojnosť.