Determinants of the Rising Household Debt in Slovakia - Dedinský, Juraj, 1996-
Vývoj dlhu domácností v slovenskej ekonomike a determinanty vedúce k jeho nadmernému rastu. Priemerné mzdy a ceny nehnuteľností pozitívne korelujú s dlhom domácností. Nezamestnanosť a úrokové sadzby na druhej strane vykazujú negatívnu koreláciu s dlhom domácností.