Právny režim Arktídy v kontexte relevantných noriem medzinárodného práva verejného - Jankuv, Juraj
Identifikácia existujúcej právnej úpravy Arktídy z pohľadu platných a aplikovateľných noriem medzinárodného verejného práva, ako aj medzinárodných organizácií a orgánov s pôsobnosťou v priestore Arktídy, s osobitným dôrazom kladeným na právny režim Severného ľadového oceánu.