Controversial Approach to Wolf Management in the Czech Republic - Lososová, Jana
Expanzia vlka v Českej republike a narastajúci konflikt medzi ochrancami prírody a ostatnými užívateľmi krajiny. Kľúčové problémy vyvolané konfliktom a postoje zúčastnených aktérov.