Forms of Employment in SME Sector - Example from Slovakia Based on Primary Research - Korcsmáros, Enikö
Zameranie sa na atypické formy zamestnania, ktoré sa realizujú v malých a stredných podnikoch v SR. Použitie dotazníkového prieskumu.