Factors Affecting Job Announcement Competitiveness on Job Listing Websites - Rozsa, Zoltan
Nábor ako funkcia riadenia ľudských zdrojov, ktorá sa považuje za faktor ovplyvňujúci rozvoj konkurenčnej výhody. Faktory, ktoré ovplyvňujú zámery sledovania zamestnania v prostredí webových stránok so zoznamom pracovných ponúk na základe vyhodnotenia konkrétnej pracovnej ponuky, ktorá respondenta prilákala.