Tak jde čas s GDPR - Andraščiková, Jana
GDPR, ktoré od nadobudnutia platnosti, ovplyvnili nejeden sektor, vrátane poisťovníckeho. Hlavné zistenia správy o hodnotení a prieskume GDPR. Oblasť technologických inovácií. Predávanie osobných údajov do tretích zemí a medzinárodným organizáciám. Kódexy chovania.