Selection of the Optimal Way of Linear Ordering of Objects: Case of Sustainable Development in EU Countries - Sompolska-Rzechuła, Agnieszka
Vybrané metódy lineárneho usporiadania objektov a výber optimálnej metódy. Analýza založená na údajoch z krajín databázy EUROSTAT (2017). Hodnoty súhrnnej miery optimality postupov pre lineárne usporiadanie krajín EÚ z hľadiska sociálno-ekonomickej situácie. Výsledky lineárneho usporiadania krajín EÚ podľa sociálno-ekonomickej situácie v roku 2016.