Modus Operandi of Actors Involved in the Illicit Tobacco Trade in EU Countries - Boboc, Cristina
Spolupráca medzi krajinami v rámci globálneho úsilia o elimináciu nezákonného obchodu s tabakovými výrobkami (ITTP). Typológia krajín podľa podmienok ITTP. Identifikácia spoločných medzier a možných riešení pomocou moderných štatistických nástrojov.