Dividendová politika uplatňovaná v období pandémie Covid-19 - Zuzik, Jozef, 1985-
Vplyv súčasnej krízy spôsobenej pandémiou Covid-19 a prijatých opatrení na jej zastavenie na rozhodnutie jednotlivých spoločností o vyplácaní dividend. Priemerná medziročná zmena výšky vyplácanej dividendy, celková zadlženosť spoločností a vývoj cien akcií vybraných spoločností. Porovnanie 2439 spoločností obchodovaných na burze cenných papierov NYSE.