Postavenie druhotných palív v legislatívnom rámci Slovenskej republiky - Stašková, Slavomíra, 1989-
Tuhé druhotné palivá v zmysle slovenskej právnej úpravy, ktorá ovplyvňuje ich využívanie. Charakteristika a členenie palív v kontexte odpadového hospodárstva. Opätovné využitie odpadových produktov z výroby pre zabezpečenie trvalej udržateľnosti technológie výroby. Opätovné využívanie odpadov vo forme spaľovania v kontexte tuhých druhotných palív, ktorej využívanie na Slovensku značne ovplyvňuje platný legislatívny rámec a aj smernice Európskej únie.