Socio-Economic Factors Influencing the Development of Renewable Energy Production Sector in Poland - Grzeszczyk, T.
Analýza sociálno-ekonomických faktorov ovplyvňujúcich rozvoj sektora obnoviteľných zdrojov energie (OZE) v Poľsku. Skúmanie, ktoré premenné budú mať najväčší vplyv na rozvoj daného sektoru. Zostavenie modelu podmienok pre rozvoj OZE.