Quantifying the Economic Development Dynamics of a Country Based on the Lorenz Curve - Ginevičius, Romualdas
Kvantifikácia dynamiky ekonomického rozvoja Talianska a Švajčiarska na základe HDP na obyvateľa. Znázornenie Giniho koeficientu vychádzajúceho z Lorenzovej krivky.