Cestovný ruch čelí pandémii: od krízy k obnoveniu - Kvasnová, Diana
Pandémia COVID-19, ktorá zasiahla aj sféru cestovného ruchu. Vplyv prijatých opatrení na cestovný ruch. Podniky hľadajúce nové spôsoby, ako návštevníkom poskytovať služby a sprostredkovať zážitok. Aktuálne požiadavky na riešenie problémov, ktoré postihli cestovný ruch.