Pandémia znásobuje riziká
Pracovná komunikácia cez sieť, ktorá so sebou prináša nárast bezpečnostných rizík. Koncoví užívatelia vystavení hrozbám. Kontrolné opatrenia na riešenie tohto trendu. Na čo si treba dávať pozor v roku 2021. Potreba aktualizovania antivírusového softvéru.