Nastavovanie procesov zmien v školskom prostredí Nová nádej, nová zručnosť, nové premýšľanie - Šáteková, Alena
Najnovšie téorie, ktoré sa sústredia na riešenia problémov, pozerajú sa na problematiku zmeny v organizácií a ponúkajú nové pohľady na leadership v školách a školských zariadeniach. Rovnováha v štruktúrach. Riešenie problémových situácii. Proces zmeny - nová nádej, zručnosť, premýšľanie.