Uplatňovanie zodpovednosti členov štatutárnych orgánov za nepodanie návrhu na vyhlásenie konkurzu včas - Majerniček, Ondrej
Problematika povinností členov štatutárnych orgánov (ŠO) podať návrh na vyhlásenie konkurzu včas. Zodpovednosť v prípade porušenia týchto povinností. Skúmanie trestnoprávnych aspektov zodpovednosti členov ŠO. Snaha členov ŠO vyhýbať sa zákonom ustanoveným povinnostiam.