Několik vět cizince k rekodifikaci korporačního práva - Havel, Bohumil
Rekodifikácia korporačného práva ako príležitosť pre paradigmatické zmeny právnej úpravy a vnímania právneho odvetvia. Zahraničný pohľad na riziká a príležitosti rekodifikácie práva obchodných spoločností aj s ohliadnutím na skúsenosti s rekodifikáciou v ČR.