Factors Limiting Quality Assurance Program Implementation in Food Manufacturing Companies in Shanghai, China - Jiang, Qijun
Štúdia skúma rozdiely v dôležitosti rôznych obmedzení, ktoré bránia spoločnostiam v realizácii programov kvality. Prieskum realizovaný v troch pododvetviach potravinárskeho priemyslu v čínskom Šanghaji. Na identifikáciu štatisticky významných faktorov sa používajú deskriptívne štatistiky a regresná technika korigovaná na heteroskedasticitu.