Využitie viackriteriálnej analýzy pri hodnotení kvality života krajín V4 - Coroničová Hurajová, Jana, 1986-
Využitie metód viackriteriálnej analýzy pri hodnotení kvality života vybraných krajín vrátane Slovenska na základe zvolených kritérií. Meranie či hodnotenie kvality života v danej krajine na základe rôznych indexov a kritérií na základe dostupných údajov z databáz The Global Economy a Wits za roky 2019 – 2020. Hodnotenie kvality života v krajinách Vyšehradskej skupiny (V4) na základe deviatich kritérií použitím metódy váženého súčtu a bázickej metódy, pričom váhy kritérií sú priradené metódou entropie.