<The> Digital Economy in the Context of Foreign Direct Investment Flows - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Pojem a konceptualizácia digitálnej ekonomiky. Úloha priamych zahraničných investícií (PZI) v digitálnej transformácii ekonomiky. Analýza povahy, postavenia a medzinárodnej stopy digitálnych nadnárodných spoločností. Poskytnutie komplexného prehľadu o vývoji digitálnej ekonomiky v kontexte tokov PZI, najmä z pohľadu členských štátov EÚ. Hodnotenie úrovne rozvoja digitálnej ekonomiky a spoločnosti v rámci PZI.