Modelovanie znalostí a procesov vo verejnej správe - Rakovská, Eva, 1963-
Rozdelenie znalostí a procesov vo verejnej správe. Možnosti vytvárania základných vzorov pre procesy vo verejnej správe. Rozobratie procesov do jednotlivých úkonov a možnosti uchovávania jednotlivých úkonov na znalostnom princípe.