Nekalosúťažné konanie zamestnancov - Zlocha, Ľubomír, 1988-
Analýza rozličných typov nekalej súťaže zamestnanca voči bývalému zamestnávateľovi a opravných prostriedkov v slovenskom práve. Týka sa to najmä ochrany predmetu obchodného tajomstva a know-how, či udržanie si siete vlastných odberateľov a obchodných partnerov. Ak súťažiteľ využíva v konkurenčných vzťahoch informácie alebo postupy, ktoré pochádzajú od iného súťažiteľa, je potrebná a žiaduca právna regulácia.