Mailstep cílí na on-line tržiště - Hubička, Filip
Logistická spoločnosť Mailstep a jej nové softwarové nástroje pre zjednodušenie skladovacej logistiky a urýchlovanie zásielok. On-line trhovisko Amazon. Interný nástroj Mailbridge ako konektor medzi Mailshipom a skladovými systémami rôznych spoločností. Systém pre riadenie skladu WMS - Mailstage a robotická baliaca linka CartonWrap.