Když je chaos ve skladu žádoucí - Toman, Pavel
Systém chaotického skladovania v skladoch riadený sofistikovaným sotwarom. Výhody chaotického skladovania ako úspora skladovacej plochy a rýchla dostupnosť tovaru. Skladovanie rýchloobrátkového tovaru a využitie systému chaotického skladovania v e-commerce.