ShipMonk je úspěšný s menšími klienty - Blechová, Eva
Logistická firma ShipMonk a jej charakteristika a rast. Vplyv pandémie COVID-19 na chod spoločnosti. Expanzia spoločnosti do Európy a jej ďalšie perspektívy.